Consiliere și sfaturi pentru perioada de după criza Covid


Erika Klemm, Referent pentru migranți al Episcopiei B.E.C.A.R.

Stimată doamnă, stimate domn,

poate vă întrebați și Dvs. ce se va întâmpla după criza Covid care este atât de neobișnuită pentru noi? La ce ar trebui să fim atenți când societatea se va deschide din nou? Ce sfaturi și instrumente am putea utiliza?

Pentru a găsi răspunsuri la aceste întrebări, vă invităm la o întâlnire online prin Zoom cu psihologul Dieter David, directorul Centrului de Consiliere Psihologică pentru refugiații din Stuttgart (Psychologische Beratungsstelle für politische Verfolgte und  Vertriebene - PBV Stuttgart). Domnul David este originar din România și întâlnirea va avea loc în limba română.

Întâlnirea online prin Zoom va avea loc, joi, 14 mai, de la ora 19:00, cu tema: Consiliere și sfaturi pentru perioada de după criza Covid. Nu este necesar niciun cont pentru întâlnirea online, vă rugăm să o contactați pe email pe doamna Erika Klemm pentru a vă trimite linkul întâlnirii.

Organizare

  • Arca Binecuvântării Sibiu ABS
  • Erika Klemm, Referent pentru migranți al Episcopiei Bisericii Evanghelice C. A. din România, E-Mail: erika.klemm@evang.ro

Moderator: Prof. Dr. Ioana-Narcisa Crețu, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, specializarea: Jurnalism, Comunicare și Relații Publice

Arca Binecuvântării Sibiu ABS dorește să se implice pentru a sensibiliza și mobiliza bisericile și să le interconecteze cu ONG-urile, care se ocupă de problemele migrației.

Fie ca protecția și pacea lui Dumnezeu să fie cu Dumneavoastra,

Erika Klemm