Website în limba română

Dragi vizitatori,

ne bucurăm că vă putem prezenta o primă versiune a paginii noastre de internet în limba română!

În acest moment, în limba română sunt disponibile informații despre istoria și structura Bisericii Evanghelice C. A. din România, texte despre Ecumenism și parteneriate și bineînțeles rubricile "Documente", "Contact și Impressum" și "Presa". Ne cerem scuze pentru faptul că majoritatea textelor sunt disponibile doar in limba germană. Lucrăm în continuare la traducere.

Vizionare plăcută!

Stefan Bichler (Relații Publice)

 

 

Necrologul profesorului dr. Hermann Pitters

Prof dr. Hermann Pitters în timpul unei lansări de carte în 2017

Ȋn 23 decembrie 2023, la vârsta de aproape 92 de ani, liniștit şi după o scurtă boală, s-a stins din viață profesorul dr. Hermann Pitters. - De dr. Thomas Pitters

(Mehr ...)

Masa rotundă al șasea 27. septembrie AET Sibiu

Masa rotundă la AET Sibiu

O perspectivă creștină asupra problematicii traficului de persoane. Sănătatea morală a societății între angajamentul spiritual personal și conștiința comunitară În cadrul celei de-a șasea mese rotunde, organizate de către B.E.C.A.R., prin grupul ecumenic de lucru Arca Binecuvântării Sibiu, va fi dezbătută din nou problematica traficului de persoane contextul social actual.

(Mai departe ...)

Două prezentări de carte la Casa Teusch

Două prezentări de carte în limba română

Două cărți în limba română care reflectă istoria, spiritualitatea și patrimoniul Bisericii Evanghelice C. A. din România (B.E.C.A.R.) cât și spiritualitatea ecumenică, experiența transculturală și conviețuirea interetnică vor fi prezentate la Sibiu la Casa Teutsch - Centrul de dialog și cultură al B.E.C.A.R.

(Mai departe ...)