Website în limba română

Dragi vizitatori,

ne bucurăm că vă putem prezenta o primă versiune a paginii noastre de internet în limba română!

În acest moment, în limba română sunt disponibile informații despre istoria și structura Bisericii Evanghelice C. A. din România, texte despre Ecumenism și parteneriate și bineînțeles rubricile "Documente", "Contact și Impressum" și "Presa". Ne cerem scuze pentru faptul că majoritatea textelor sunt disponibile doar in limba germană. Lucrăm în continuare la traducere.

Vizionare plăcută!

Stefan Bichler (Relații Publice)

 

 

Marș pentru pace

Sibiu: Marș pentru pace

Referindu-se la cuvintele Apostolului Pavel către Efeseni - ”Har vouă și pace de la Dumnezeu Tatăl nostru și de la Domnul Iisus Hristo.” - Reinhart Guib, Episcop al Bisericii Evanghelice C. A. din România (B.E.C.A.R.), invită la o rugăciune pentru pace cu un marș al păcii prin centrul Sibiului, sâmbătă, 16 aprilie.

(Mai departe ...)

Vecini în război

Război la graniţa României

În Ucraina este război. După ani de zile de alternanță între provocări agresive și negocieri diplomatice, calea îngustă a păcii a fost abandonată cu totul ieri seară, când trupele rusești au invadat Ucraina din diferite părți. Biserica Evanghelică C. A. în România (B.E.C.A.R.) urmărește cu consternare evenimentele.

(Mai departe ...)

Consiliere și sfaturi pentru perioada de după criza Covid

Erika Klemm, Referent pentru migranți al Episcopiei B.E.C.A.R.

Poate vă întrebați și Dvs. ce se va întâmpla după criza Covid care este atât de neobișnuită pentru noi? La ce ar trebui să fim atenți când societatea se va deschide din nou? Ce sfaturi și instrumente am putea utiliza? Pentru a găsi răspunsuri la aceste întrebări, vă invităm la o întâlnire online prin Zoom cu psihologul Dieter David, directorul Centrului de Consiliere Psihologică pentru refugiații din Stuttgart.

(Mehr ...)