Website în limba română

Dragi vizitatori,

ne bucurăm că vă putem prezenta o primă versiune a paginii noastre de internet în limba română!

În acest moment, în limba română sunt disponibile informații despre istoria și structura Bisericii Evanghelice C. A. din România, texte despre Ecumenism și parteneriate și bineînțeles rubricile "Documente", "Contact și Impressum" și "Presa". Ne cerem scuze pentru faptul că majoritatea textelor sunt disponibile doar in limba germană. Lucrăm în continuare la traducere.

Vizionare plăcută!

Stefan Bichler (Relații Publice)

 

 

Slujba religioasă bilingvă - 10 mai

Consiliere și sfaturi pentru perioada de după criza Covid

Erika Klemm, Referent pentru migranți al Episcopiei B.E.C.A.R.

Poate vă întrebați și Dvs. ce se va întâmpla după criza Covid care este atât de neobișnuită pentru noi? La ce ar trebui să fim atenți când societatea se va deschide din nou? Ce sfaturi și instrumente am putea utiliza? Pentru a găsi răspunsuri la aceste întrebări, vă invităm la o întâlnire online prin Zoom cu psihologul Dieter David, directorul Centrului de Consiliere Psihologică pentru refugiații din Stuttgart.

(Mehr ...)

Slujba religioasă bilingvă - 3 mai

Slujba bilingvă B.E.C.A.R.

Parohiile evanghelice C. A. din Brașov, București și Codlea vă prezintă "slujba video" B.E.C.A.R. din data de 3 mai pe YouTube:

https://youtu.be/iHjIk4_lVVc

A treia săptămână înainte de sărbătoarea Paștelui (evanghelic)

Pr. Stefan Cororoabă (Cisnădioara)

Printre cei care urcaseră să se închine la sărbătoare erau și greci. Aceștia au venit la Filip, cel din Betsaida Galileii, și l-au rugat: ”Domnule, vrem să-L vedem pe Isus.” Filip a venit și i-a spus lui Andrei; Andrei și Filip auf venit la Isus.

(Mai departe ...)